Search
  • Lars Christensen

En lang, kold vinter er slut!

Så blev det maj. Træerne grønnes, pigerne smider overfrakkerne, motorcyklerne trimmes og pudses op - og træfsæsonen går i gang. Og WANTED skal på græs.

Ligesom de økologiske køer er der kådhed, dårlig humor og lidt kort lunte i øvelokalet. Nu gider vi sgu snart ikke øve de samme numre om og om igen. Vi har fluekneppet hver enkelt lille detalje igen og igen - og vi glemmer dem nok alligevel, når vi står på scenen. For der vil iveren og spilleglæden blæse AsusMaj9 akkorden væk for at gøre plads til en brølende E-dur fra Rene Jensens gamle Marshall.

Sulten efter at stå på en scene, og fyre svinet af, skal stilles, og selv om der nok kunne være flere datoer i kalenderen, må vi være ydmyge og stolte over at WANTED på 16. sæson drager ud i det danske bikerlandskab til forhåbentlig stor fornøjelse for andre end os selv.


Vi har i denne vinter udvidet med Jan Monk på piano/Hammond. Dvs. Jan har altid været i periferien af WANTED - han medvirkede endda på vores danske EP "Ståpels og gummimænd" fra 2014. Men nu er han altså permanent medlem, og det har virkelig gjort os bedre.

Lyden er blevet mere varieret - og større - uden at vi af den grund har givet køb på rocknosserne. Det har sat os i stand til at udfordre os selv med et bredere repertoire på et teknisk højere niveau. Som "gammelt" band er man nødt til hele tiden at forny og forbedre sit produkt, ellers dør man simpelthen.

Så vi er klar. I ny og forbedret udgave. Nu skal vi bare i gang.

A one-two.....one-two-three-four......GO!42 views0 comments

Recent Posts

See All